Home Zoeken in de buurt Hotel Bungalowpark Schoolreis Contact
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Hotel Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  

Strandpark De Zeeuwse Kust

Een gezellig familiepark op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse.

Het park is het hele jaar door geopend en biedt allerlei overnachtingsmogelijkheden aan zoals o.a.; een camping met (luxe) comfortplaatsen, speciaal verharde camperplaatsen, luxe chalets, Glamping accommodaties en een familiehotel waarbij de hotelsuites beschikken over een eigen keukentje en een aparte slaapkamer voor de kinderen.

Er zijn veel leuke faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Kom baantjes trekken in het zwembad of leef je uit op het grote waterspeelschip en bij mooi weer in het buiten spraypark.

Er is een binnenspeeltuin en een kinderbioscoop voor de kleinste onder ons en buiten is er een hele grote speeltuin met veel leuke speelelementen, er is een air trampoline, midgetgolf en voetbalveld en tennisbaan voor ieders vermaak!

De sfeervol ingerichte restaurants zijn de ideale uitvalsbasis voor een lekker ontbijt, goede lunch, gezellige borrel rondom de openhaard of s zomers op het (dak) terras en uiteraard voor een heerlijke avond uit eten.

Adres
Kaart/routebeschrijving Helleweg 8
4326 LJ Noordwelle
0111-468282


Meer informatie en online boeken

Wat is er in de omgeving te doen

Meer informatie en online boeken