>
Home Zoeken in de buurt Hotel Bungalowpark Schoolreis Contact
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  
 

Wie zijn Wij?
Holland idee richt zich op iedereen die op zoek is naar een leuk uitje. We zijn in oktober 2007 gestart met deze site als spin off van onze site UitMetKinderen.nl. Naast meer dan 1200 dagjes uit  hebben we ook overnachtings mogelijkheden in Nederland opgenomen.

Aanmelden van ideeën Met meer dan 1200 tips op HollandIdee, zijn nog niet alle uitstapjes van Nederland te vinden. Mocht  u uw attractie ook op de site willen zien meld u dan aan.

Contact
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken: via mail: info@Hollandidee.nl
Holland Idee
Van Lennepdreef 25
2353 NJ Leiderdorp
071 5238823

Disclaimer
Deze internet-site is met zorg door HollandIdee samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden in de webpagina’s voordoen. Mocht u die tegenkomen dan vernemen wij dat graag. HollandIdee.nl, stelt zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze onvolkomenheden en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade welke (in)direct voorvloeit uit het gebruik van deze site.

Privacy De persoonlijke gegevens, die door het invullen van formulieren of sturen van mail bij HollandIdee.nl beschikbaar is, zal alleen worden gebruikt voor de vermelde doeleinden. Alleen de mensen die om aanbiedingen hebben gevraagd, zullen deze ontvangen. Nooit zullen persoonlijke gegevens aan derden worden verstrekt. Beschikbare gegevens van de site worden voor statistische doeleinden gebruikt.

Copyright
Niets van deze site mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere sites of andere doeleinden. Afdrukken van pagina's is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.