Home Zoeken in de buurt Bungalowpark Schoolreis Contact
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  

Dinopark Landgoed Tenaxx schoolreis informatie


In Dinopark Landgoed Tenaxx kunnen leerlingen zich uitleven in de buitenlucht n iets leren over dinosaurussen! Ze gaan op speurtocht door het bos om de levensgrote dinosaurussen te vinden.
Dinopark Landgoed Tenaxx

Een reis terug in de tijd naar het tijdperk van de dinosaurussen!
Op Landgoed Tenaxx, gelegen tussen Wedde en Oude Pekela, kunnen leerlingen zich uitleven in de buitenlucht n iets leren over dinosaurussen en bomen! Op het uitgestrekte landgoed met bos en water is van alles te doen.
In het Krijtwoud staan levensgrote dinosaurussen die je al van verre kunt horen brullen. De leerlingen gaan op speurtocht om ze te vinden en hun namen te leren. De dino-experience is een leerzame en interactieve tentoonstelling van dinoskeletten en modellen. Met behulp van de informatieborden kunnen leerlingen alle vragen over de dinos beantwoorden. Verder kunnen ze zelf dinobotten en eieren opgraven en met een lasergun jagen op kleinere dinos.
Rondom het landgoed is een survivalparcours aangelegd. Via klimnetten, touwbrug en vlotten leggen leerlingen een tocht af dwars door de natuur. Ook kunnen ze roeien op de vijver. Daarnaast heeft Landgoed Tenaxx een uniek arboretum met zeldzame treurbomen uit alle windstreken. Ook is informatie verkrijgbaar via een gratis app. Horeca is aanwezig, parkeren is gratis.

Tarieven
Prijs per leerling (basisschool): 7,00 per persoon, inclusief onbeperkt snacks, patat, pannenkoeken en ranja (exclusief dinohunt. Deze prijs geldt vanaf 20 personen, maandag t/m vrijdag, niet tijdens schoolvakanties Noord-Nederland.
Voor schoolreisjes alle dagen van de week mogelijk vanaf april t/m november.

Openingstijden
Vanaf 6 april 2019 is Landgoed Tenaxx weer geopend.

Openingstijden: zaterdagen, zondagen en woensdagen van 11:00-17:00 uur;

noordelijke schoolvakanties (n 6 april): dagelijks van 11:00-17:00 uur;

13 juli t/m 25 augustus: dagelijks van 11:00-18:00 uur.

Actuele openingstijden zijn te vinden op www.landgoedtenaxx.nl
Adres
Kaart/routebeschrijving Borgesiusweg 1
9698 XS Wedde
Null Internet: www.landgoedtenaxx.nl