Home Zoeken in de buurt Bungalowpark Schoolreis Contact
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  

SEC Survivals schoolreis informatie


Plezier, sport en avontuur. Dat is wat u kunt verwachten van een schoolreisje bij SEC Survivals.
SEC Survivals

Tijdens de survival voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. In alle onderdelen van de survival gaat het om plezier, spanning en sportieve opdrachten. Maar plezier staat altijd voorop. Het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is. Iedereen krijgt de gelegenheid om het beste van zichzelf te laten zien. Onze enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt.

Op ons outdoorterrein in boswachterij Almeerderhout in Almere gaan leerlingen de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, klimwand en andere spannende onderdelen. Het programma wordt altijd aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Een survival duurt tussen de 2 en 6 uur, afhankelijk van het pakket. Daarbij krijgen de kinderen 1x drinken en 1x chips .
SEC Survivals kan ook langere programmas verzorgen of combinaties met activiteiten als vlotvaren, boerengolf en highrope klimmen. Er is volop keus aan eten en drinken, maar eigen consumpties zijn ook toegestaan en een picknick of barbecue op het ruime grasveld is altijd mogelijk.

SEC Survivals organiseert sinds 1994 outdooractiviteiten, voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 25.000 kinderen in ons outdoorpark. Op onze website www.sec-survivals.nl leest u meer over ons aanbod en vindt u ook veel fotos en reacties van bezoekers.

Tarieven
Prijs; arrangementen zijn mogelijk vanaf 10,90 p.p
Daarbij krijgen de kinderen in elk geval 1x drinken en 1x chips.

Mimimum aantal personen: 6
Maximum aantal personen 400

Het gehele jaar door, 7 dagen per week open.

Openingstijden
Het gehele jaar: dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur.
Adres
Kaart/routebeschrijving Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
036-5384855
Internet: www.sec-survivals.nl